Att leva i nuet.

Det är svårare än vad man tror. Ofta så tänker man på the good old days, typ fina minnen som gör en glad, eller så tänker man på saker man ska göra eller bör göra. Men att bara leva i nuet och försöka njuta av den stunden du är i just nu är extremt svårt. Jag vet själv att just nu lever jag som en zombie, väntar på att dagarna så gå förbi och bli:

8 nov: Min 20-årsdag
14 nov: Min födesledagsfest
7 dec: Jag reser till Chile

Ska verkligen försöka göra varje dag unik och minnesvärd. Ska iaf göra mitt bästa. Det här är nog det enda året som jag själv känner att "daaamn, jag har mognat till!". Haha! Det är sant. Det är en rejäl trygghet måste jag säga. Att mogna får en iaf mig att känna mig bättre, må bättre. Mera självsäker. Jag skäms tillexmpel inte för nånting nu nästan. Förr jag tyckte allting var pinsamt, nu kan jag göra det mesta utan att tycka det är pinsamt. Så jag förstår nog vad kvinnor i 40-års åldern lr 50-års åldern menar när dom säger att det är den bästa åldern. För mognaden ju. Skönt. Säger inte att jag vill gå och bli 50 bast nu!! Hell no! Men jag är inte rädd för att bli äldre heller. En annan sak. Man måste stay true to ur emotions. Jag är så duktig på att förtränga massor men vafan om jag känner som jag gör för någon, whatever acceptera det och lev efter det.

Längtar så extremt efter min födelsedags firande för jag kommer få gå ut med mina vänner och det gör mig så jävla glad. Saknar er alla!!


Drömhåret!




Me LOVE!
Det är alltså bara att fortsätta låta håret växa.
 Och sen lära mej hur man får till den där volymen:)


One is such a lonely number..

faktiskt!


Mycket att göra!

Idag har jag varit och hämtat ut mitt nya pass som blev klart på bara en dag! Så märkte att mitt leg också höll på gå ut så passade på att fixa nytt leg också när jag var och hämta passet. Har fortfarande ärenden jag måste fixa för att kunna dra till Chile och hela faderittan. Måste till chilenska ambassaden och fixa med tillstånd att vara där ett år. Mycket som måste göras, och pappa är orolig över allt för enligt honom så gör jag allting i sista sekunden, men jag tycker inte det. Jag behöver ju mina föräldrars hjälp. Eftersom mamma gör oftast de mesta åt mig så e jag väl antaligen inte van vid att gå och ta reda på allting själv, hur ska jag veta att jag måste till ambassaden liksom? Jag vet att jag måste bli mer självständig men mina föräldrar kan ju inte bli arga på mig över att jag är som jag är när det faktiskt är deras fel att jag är så. Och jämfört med vissa andra så är jag fakiskt inte så osjälvständig!! Haha. Jafan men ska skärpa mig. Och jag kommer ju få göra allting själv när jag är i Chile också, så whatta hell... give me a break liksom :P


She's a Bitch!

Vilken bitch hon är! Oftast när jag är arg eller tycker nån beter sig bitchigt brukar jag inte ha nå problem med att säga det till den personen, men när det är någong äldre..vuxen. Då blir det komplicerat. Iaf i denna situation. Aja she's a f*cking bitch. Nu vet jag iaf. Anyways var och fixa nytt pass idag i sollentuna. Fan det börjar närma sig.. 7e dec. Har kollat runt på skolor och tro det eller ej så hitta jag en högskola med frisörutbildning. Fatta! Det är dock två år lång utb. men det är typ kurser om allt, massage för hårbotten, typ om huden och hårsäckarna, att öppna eget, och sen såklart klippning,färga osv. Det låter as intressant och eftersom det inte finns i Sverige vad jag vet så kan jag nog ansöka om bidrag till det. Jag blir glad såklart av att tänka tanken om att åka dit och plugga och bo där i trevåningshus med pool och bastu(!) Men jag är ändå lite rädd för typ att börja i skolan där, en helt annan verklighet.. såklart ett äventyr men det är ju lite läskigt också.






Älskar Katies hår här! Vackra svallande lockar!


Ny vecka = Ny start!

Yes, jag har bestämt mig. Paola har bestämt sig. Från och med måndag så ska vi börja gå ut och röra på oss varje dag. Äte ultra nyttigt. Ska köra en stenhård diet nu fan. Det är alltid lättare att motstå frestelserna om man är två och speciellt om man bor under samma tak också. Har blivit så pluffsig i ansiktet (Okej inte bara i ansiktet). Jag vet jag har alltid haft stora kinder och sådär. Men nu har jag ännu större kinder plus att en dubbelhaka har börjat växa fram! Inte kul! Folk ska alltid ta på mina kinder och säga något i stil med "Åh! så sööta och goa kinder!!" jag svarar med ett leende. Men innerst inne hatar jag det där!! Haha vem fan vill ha pluffsiga mjuka kinder liksom? Man vill ju ha markerade kindben och smalt ansikte inte runt! Haha, lr nu överdriver jag. Jag hatar inte  när folk gör så, men jag tycker iaf inte om det! Så nu jävla från och med imorn.

 

Macki kom hit idag och hälsade på! Älskar att umgås med mina systrar. Speciellt när man inte ser dom så ofta, nu när jag är här. Så det var så kul att hon kom. Det är lite speciellt när jag umgås med Macki. Vi kan prata om saker i timmar och vi tröttnar inte. Och det sjuka är att vi tänker så jävla lika. Det finns nästan ingenting som vi inte är överens om. Kanske låter som att våra konversationer är tråkiga pga det men tvärtom! Jag vet inte men det gör mig iaf till en riktigt lycklig syster när min 6 år äldre syster ringer mig för stöd och råd när hon är nere. Känns liksom bra att veta att jag kan finnas där för henne på samma sätt som hon för mig. Kommer nog aldrig sluta bara så himla tacksam för mina två systrar. Går inte att förklara hur viktiga dom är och hur lycklig dom gör mig!




Bilden är tagen igår. Nu ska hamsterkinderna och dubbelhakan väck!

 


Silja Cruise

 












Måste ju visa runt släktingarna från Chile om hur det är att åka på kryssning såklart! ;)
Såklart enligt mig på en sånhär endags-kryssning så är Tax-free'n och Buffén bäst!


Voíla!

Det tog sin lilla tid men nu för ca en timme sen så vart mina naglar färdiga!
Blev lite för långa så ska fila på dom lite!



Före


 




Efter







Imorrn kl 6 på morgonen ska jag på kryssning, och måste alltså upp vid 5 tiden för att hinna duscha och fixa mig. Riktigt jobbigt!! Hatar att vakna tidigt! Om jag hade vetat hade jag kanske skippat kryssning totalt...


Ny header!



 Väldigt simpel blev den till slut. Men det vart så  för att  jag kämpade och kämpade men blev aldrig nöjd! Det är så frustrerande. Så till slut för att slippa den jag hade tidigare med de röda löven så skrev jag bara svart på vitt Natalia Marcella. Ska väl ha den tills någon kunnig har lust att hjälpa mig! Om någon är så snäll så att säga.




Måste duscha!

Jag har varit vaken sen kl nio för trodde först att jag skulle träffa en liten kompis ganska tidigt, men det gick liksom inte. Och min kompis vart så jäva arg. Jävla idiot! Man tror ju att någon som är äldre ska vara mera mogen än folk i ens egen ålder, men fan alltså på den här personen stämmer det inte alls in!
Fan vad arg du gör mig. Brusar upp så mycket för en sån grej. Jag blir arg och så mest frustrerad för du svarar inte på mina sms heller? Jag får väl ta och skita i dig, vafan.


Nu måste jag hoppa in i duschen iaf, tvätta håååret som jag inte gjort på typ en vecka nu. Det är helt flottigt, speciellt luggen, usch! Men jag har inte hunnit tvätta det innan för om jag tvättar det måste jag ha tid för att föna och platta det, lr styla det i överhuvudtaget för att ha det bara som det är går inte. Det ser verkligen inte bra ut. Men nu när jag är arbetssökande för tillfället så har jag ju den tiden :)
När Paola kommer hem ska hon fixamina naglar, jag ska få fransk manikyr!! Lägger upp en bild på resultatet sen =D

Hejdå Röda Korset!

Japp, nu jobbar jag inte kvar på fundraising byrån för röda korset. Nu ska jag leta på nytt arbete i sthlm såklart. Tycker om det som fan här. Mer än västerås.

Ska fixa ny blogg design snart. När jag har tid och ork. Jag tycker sånt är lite svårt. Jag har oftast en vision om hur jag vill ha det, men sen att få till det som jag har tänkt i mitt huvud är en annan femma! Önskar att jag var en liten datanörd ibland som kunde allt om sånt där..



Godnatt då, i guess.


Lilla hjärtat!

Har nu fått se flera bilder på lilla hjärtgullet Thea! Hon är så gullig och fin så att jag får lust och pussa på datorskärmen! ;) Det är jag som är gudmor och jag vet att jag alltid kommer vara så stolt över min guddotter, bara för att hon är hon! =) Så jag är hur glad som helst över att hon nu har fötts haha och att jag snart kommer få hålla och pussa på henne!




Thea med rosa pannband med rosett! Så söt!!





Längtar efter kärlek!

Jag vill bli kääär! Fast inte i dej. Och jag tror nästan att det är det som håller på hända.
Men typiskt mig, jag blir sådr kärleksfull av mig haha blir kär i många på något sätt.. haha!

E trööött.. ska snart gå o sova!


Idag satt och tog lite kort med syrran Eloisa, jag vart aldrig nöjd med hur jag blev på bilderna. så får jag syn på Eloisas snygga hatt! Så jag säger till henne, ge mig hatten! Sätter på mig den och voila! Blev nöjd direkt med bilden, haha och hon låg på golvet och skratta åt mig och min obsession med den där hatten. För enligt mig är allting bättre med hatten .. =)




Evelina ligger inne!!

Okej först till det roliga..Snart ska Evelina bli mamma!! Och jag gudmor :D Haha,är så glad att lilla smulan snart kommer ut till världen, så spännande! Är såklart lite orolig för jag vet ju att förlossning är inge kul precis på ett sätt, så jag hoppas verkligen allting kommer gå finemang för evsan men det vet jag att det kommer att göra!!

Okej och nu till de tråkiga..Är så jäkla trött på killar/män/karlar whatever..
Varför kan jag inte hitta en riktigt underbar jävla kille för? Ah jag vet inte, börjar känna nu att fan jag vill ha något mer betydelsefullt. Jag vill bli kär. Alltså.. jag kan bli kär hur lätt som helst egentligen MEN jag vill inte slösa min tid på vilken tönt som helst. Jag vet inte, det är kontsigt men nu more then ever så vill jag ha pojkvän. Men just nu e jag ba arg och irriterad på en viss "karl"..en omogen dessutom. Men han e inte ens värd min irritation fast egentligen kan man inte säga så, vet inte hur jag ska förklara men aja skit samma.
Sen på toppen av allt så har jag blivit riktigt jävla förkyld.. igen! Haha, fast det är lugnt förkylning är inte de jobbigaste man kan va sjuk med liksom så its ok. Hoppas jag hinner bli frisk till nästa vecka bara =)

Förresten Nicklas i idol.. isn't he just to gorgeous? haha lr vafan.. han e säkert yngre än mej!! Okej glöm det där isåfall!!

So sick !

Idag mina damer och herrar vaknade jag upp och var sjuk! haha alltså jag e fan alltid frisk och det var ett jäkla bra tag sen jag var sjuk alltså, men eftersom min lillasyster från jakan har vart sjuk så smitta hon mig och jag e nu förkyld och haft ont i huvudet och tänderna, fast det börjar gå över i tänderna!
Men det har varit så skönt att slippa jobbet måste jag säga! Fast imorn blir det nog jobba, livet är tufft alltså!! Shit jag vill ju inte jobba men det är vad som finns och ja om jag ska kunna vara i chile så måste jag ju tjäna in lite cash som simon alltid säger.

Jag har insett att jag gillar barn väldigt mycket faktiskt. Fast inte på det sättet att så fort jag ser ett barn så ba Åååååh heeeej - puss puss o kram kram -  haha! Utan mer på det sättet att många barn kan oftast öppna sig för mig och jag vet inte jag känner alltid stark sympati för barn och är alltid lojal mot de små. Jag tycker dom vuxna oftast e dumma och att man inte ska skylla på barn. Jag vet inte varför men det värsta jag vet är när ett barn blir dåligt eller orättvist behandlat, det är som att någon skulle stoppa in en kniv i mitt hjärta alltså. Men ja, det finns väl en anledning till allt. Fast jag tål iaf inte sånt, kan ju uppstå problem men jag är en sån som om jag ser något jag inte gillar mellan föräldrar och barn att föräldren gör något som e dåligt för dens barn så kan jag inte hålla tyst. Det har såklart uppstått problem pga det men oftast så uppskattar föräldrarna att jag säger något, för de märker oftast inte själva pga att de är stressade osv.

 

Här i jakan så har jag två andra små syskon som jag kallar dom för! Det är min pappas frus barn. Och jag älskar dem så mycket! Leker med dom ofta och jag tycker verkligen om det haha. Självklart saknar jag min lilla madeleine för hon är min pärla såklart. Någon som ser upp till mig, som gör allting efter mig. Åh vad ledsen jag blir nu när jag skriver om henne.. ! Har inte sett henne på en vecka men iaf!! Jag e ju van att få se henne varje dag och nu liksom är hon en timme ifrån mig. Den största lyckan i livet det är fan kärleken och den får man utav andra personer, eller djur kan de också vara :) För jag vet att när jag tänker på bland de lyckligaste dagarna i mitt liv så räknar jag alltid med när lilla madde föddes och filippa och när mina halv syskon visade mej att de hade stort förtroende för mej som en stora syster. Syskon är nog bland det bästa man kan ha i livet, de som har syskon är verkligen blessed.. så glöm aldrig dt !:)


Fint väääder!

Igår frös jag sönder ute på odenplan. Det var utomhos vi fick jobba igår, och det var såå kallt!
Iaf idag jobbar jag inte, och det är sol ute.. sköönt! Får se vad som händer...


...

Låt mig bara få vara den jag är och alltid kommer vara!


Så ni som har era åsikter kan stoppa upp dom nånstans, bara de människor som verkligen betyder något
lyssnar jag på. Och de som inte betyder lika mkt.. raderas dock ur mitt liv. Så är det ju. Klart det alltid finns en anledning till att en person kommit in på mitt liv, och jag tycker egentligen inte om att radera folk ur mitt liv, men om jag nu gjort det så finns det alltid en anledning till det, att ha dig i mitt liv gör mitt liv inge bättre, bara så enkelt. Jag kanske låter som en kall bitch just nu, vilket är min största motsats, egentligen är jag en person som är ganska naiv och tror det bästa om folk, så när jag får reda på att det inte stämmer så har mina värderingar rasat samman lite. Men så är jag inte längre, det är den jag var. Nu så har jag lärt mig utav livets spännande resa att det absolut inte är så.

Något som är ganska skönt dock är att jag iaf nu vet vad jag vill, det är fan bland de bästa som finns. Att ha sitt mål och ha den självrespekten att man inte tänker låta någon sänka en.




RSS 2.0