Glad midsommar!

Oooh! Midsommar ar en av de hogtider som jag alskar! Man har alltid sa kul pa midsommar. Precis som juldagen och powermeet. Jag vet inte vad det ar men man har alltid kul pa dom dagarna. Hoppas att alla haft en trevlig midsommar vilket jag inte tvekar pa att ni har! Jag har iaf jobbat idag, var en soft dag idag! Kom inte in sa mycket folk sa slapp ta fram sa mycket klader. Satt mest och snacka med min kollega :)
Sen gick jag och kopte ny harfarg, ska change my look. Jag blir sa snabbt trott pa min harfarg. Forrut pendlande jag mellan svart och brunt ganska mycket. Jag gillar svart men kanner nu att jag har lite for blek hy for att ha det. Men ikvall fargar jag iaf om det ;) Det var nat mer jag skulle skriva men glomde bort..

aja.. ska hjalpa min kusin nu att get ready for nan stor sweet sixteen fest. Det ska tydligen vara med i chilenska tv-kanaler, sa hon maste se grym ut! :)

puss

homesick

Okej, ska inte borja klaga pa detta inlagg. Jag har varldens basta familj och slakt. Har mitt egna stora rum med utsikt,har jacuzzi,pool,bastu,stort hus,kusiner och  en moster  som bryr sig om mig verkligen!! Plugget gar hur bra som helst. Far riktigt bra betyg  och jag pluggar nagot som jag verkligen gillar, och jag antar att det ar det som driver mig i detta land.
Men jag langtar sa otroligt mycket hem. Jag vet hur mina tankar var innan jag skulle komma hit. Jag tankte pa varmen,folket,stranderna,festerna,de billiga priserna .. and the list goes on.
De forsta 5 manaderna trivdes jag och jag verkligen njot forutom att jag saknade sonder min familj efter ca 4 manader. Men sant maste man anda deala med iaf. Men nu borjar jag sakna sverige, mitt hemland, svenska folket, svenska maten, svenska kulturen, mina vanner,min familj,VASTERAS!

Det ar inte att det inte ar kul har och jag har allt jag behover men jag vet nu iaf att det ar inte har jag vill bo. Manniskorna har lever for att arbeta. For att leva som vi gor i hemma i sverige sa maste man antingen vara rik och lyckligt lottad eller bokstavlig talat slita sonder sig. Jag har klasskamrater som tycker att 30 kr for ett nagellack ar dyrt. Vissa som sjalva maste jobba mandag - sondag for att klara av att sjalva betala sin egna utbildning som ligger pa 1.500 :- i manaden. Alltsa varfor ska jag klaga , jag har det sa latt. Men livet har ar tufft som satan for de som har detta som sin vardag. Alltsa jag vet fan inte... det ar ett sjukt vacker land, men jag ar sa homesick. Vet inte riktigt, det ar alltid sa kul att vara hemma i sverige och saga fan jag vill ba dra fran trakiga kalla sverige och aka o bo i nat varmt land, det ar kul de forsta manaderna och semestra men sen langtar man bara heem! iaf jag. Det som kanns riktigt najs har dock ar att nar man gar ut och festar sa ar manniskorna sa oppna och roliga. Det ar liksom lite mer flavour i det hela. Farska frukter och gronsaker som gor att maten ar riktigt god! Och namnde jag festerna? ;) Men jag aker hem och besoker min kara hemstad snart.. och kanner att det ar verkligen nagot jag behover just nu. Macki gifter sig och forhoppningsvis blir det dop ocksa :)




Bilder som gor mig sa glad att se!



Min 20-ars dag med mina vanner. Hade svin kul! Syns nog. Ar inge vidare snygg pa bilden men alskar den anda for den verkligen capture the moment :)




Utkladnadsshowen med gamla ES06A :)




Fest hos mig med vanner :)




Nyar 2008 haha :) Vi med vara knytisar. miss that




old classmates :)




en av de basta gavor jag fatt av den basta bruden :)




premiaren av new moon :)




smultronvinet!!!!!!! haha

rubrik.

Idag var jag bast i klassen pa brushing! Vilket confendens-boost! Hade prov ocksa och det gick skit bra, fick mvg.
Bestamde med tva av mina klasskompisar att en gang i manaden ska vi ga och luncha pa en dyr restaurang for att prova na nytt. For vi lunchar ofta tillsammans pa stan men da blir det oftast nat billigt, typ for 40 kr. Men man far inte samma sak har for 40 spann som man far dar hemma. Har far du typ en lunch. Men pa tisdag ska vi pa en as god buffe for typ 90 kr , har anses det dyrt iaf, for annars kan du ju betala 40 kr.


Min domi har na sjuk svamp som gor att hon har tappat lite har under hakan. Tog henne till veterinaren och fick nagra tabletter som jag maste ge henne. Sa nu mosar jag i det i hennes mat, far se om hon ater det nu!

Det e sa konstigt vissa dagar kanner jag att jag vill leva har i Chile och sen nasta dag vill jag leva i Sverige. Jag e glad att jag ar har nu, de e sjukt kul. Men fan vad jag langtar hem samtidigt! Konstig kansla.
Har vart har i 7 manader, och det 6 more to go! Men snart sa aker jag hem till vassan, ska bli sa kuul fan vad jag langtar att fa se alla!

hej














jag vart kar i tunnerlbanan idag...


bast i klassen pa brushing idag. kom hem e as trott. uppdaterar med 3 bilder. mitt har e antligen langt, min katt e go och jag e nojd!

RSS 2.0