Sa langesen jag bloggade sist!

Det har blivit valdigt lite bloggande, men det ar mest for att den har datorn e sa himla seg och jag vill lagga upp bildern. Det ar da den blir seg. Det har blivit jatte varmt har nu!! Det e lite jobbigt att sova om natterna pga varmen men vi ska bara upp ac:n sa det blir nog battre da :)
I tordags gick jag ut pa krogen hade sviiiin kul!!! Hahah jag hitta pa ett fejk namn, fejk bostad.. allt, jag var en annan person bestamde jag mig for. Jag vet inte varfor men det ar kul, speciellt om man e ute o festar i ett annat land :) Var pa ett stalle som hette murano, och jag skojar inte jag drack kanske 3 tequila shots for en shot kostade 30 kr!!!!!! Hur billigt som helst! Det var rktigt kul, folk var glada dansande som fan.. alla var bara hur trevliga och glada som helst :) I veckan var jag pa bio och sag Paranormal Activity, har alltid velat se den och jag alskade den!! Hade glomt bort hur mkt jag alskar skrackfilmer, ska borja se alla got to see - skrackfilmer som jag inte sett :)
Ska nog ga och ata lite frukt nu :) alltid proppat med frukt har, och allt e farskt.. hallon,korsbar,vattenmelon, andra meloner som jag inte kan namnet pa,banan,jordgubbar ..u name it! Ska borja med smoothies varje morgon fan :) Ikvall tror jag det blir party, min kusses basta van fyller 19 ! fan jag hade saknat att blogga kanner jag.. ska borja ta mer kort och blogga oftare :) Jag glommer o ta kort nar jag har kul, har kort fran nyar och sadar men lagger upp det lite senare idag lr imorn :)

Ikvall : Ex fabrica!

Har inte bloggat pa valdigt lange nu, for att jag inte har orkat lagga in bilderna fran min kamera eftersom det tar sin lilla tid med den har datorn, sjukt drygt! Sa har inte kannt att jag har jaft lusten att gora det. Men imorn tror jag att jag har tiden och orken, da lagger jag in bilder fran lite tillfallen ;)

Igar skulle jag och min alskade underbaraste kusin cata ut och parta, men bada kande ba neeej vi orkar inte! Var svin trotta.. hade festat i torsdags med cindy, hennes kille och hennes killes kusin, dagen efter dags att ga och jobba och sen hade vi inte sovit ut. Sa vi hade chill kvall ist, hur kul som helst! Har sa himla roligt med henne, hon ar en underbar person verkligen. Kan verkligen lita pa henne och vi har sa javla roligt ihop.. dom gangerna vi har gatt ut sa har vi haft manga fun stories to tell alla :) hon e en riktigt bra van som rakar vara min kusin helt enkelt!

Iaf, borjar komma in i livsrymten har, forsta hur saker och ting gar till.. for det ar valdigt annorlunda gentemot sverige pa typ ALLA satt! Har nar man gar ut och festar sa sminkar sig inte sa mkt , alls! Om man overhuvutaget sminkar sig sa sminkar man sig sa det ser valdigt naturligt ut. Forst tyckte jag det var as trakigt, men nu forstar jag varfor, alla har sager for att det ar finare bla bla men det har mkt att gora med varmen ocksa, det blir fult och det kanns ofrascht att ha massa foundation och ognskugga med denna varme, sa man satsar mest pa fin i haret och typ fina klader osv osv.. fast kladseln e ocksa valdigt simpel! Jag kande mig som en julgran nar jag gick pa krogen forsta gangen har typ haha med mina accesoarer.. hogklackat , smink! Killar uppskattar faktistk att man ser naturligt fin ut har ocksa. Fast jag foredrar faktiskt som det ar har.. de e otroligt bekvamt och skont ;) En annan sak ar att killarna har.. kan val saga att det finns en anledning till varfor de kallas for "latin lovers" och varfor alla smorsangare ar latinos! Hahah.. dem e otroligt romantiska och nastan valdigt cheesy! I borjan tyckte jag det var otroligt avtandande eftersom jag var van med vara swedish guys..mer arliga och raka pa sak..och blyga for det mesta! Men jag borjar komma in i spelet nu hahaha ;) i borjan jag lovar alltsa.. jag kunde inte sluta skratta nar killar sa till mig att jag var det vackraste dom sett.. bla bla bla!! Nu kan jag inte vara sa taskig.. det ar sa man gor saker och ting har haha, de e bara att spela efter deras regler helt enkelt! Ikvall lovar jag att jag ska ta lite roliga kort, har en kansla av att det kommer bli en fun night =) Och just det, det dar med one night stands har... stoor tabu! big no-no alltsa.. och om du e for det sa pratar du absolut aldrig om det, for det e unclassy och cheap att ha one night stands.. sa nar jag berattade hur det var i sverige sa ramlade typ alla av stolen! haha

RSS 2.0