TRÖTT.

Ja nu har jag jobbat i tre dagar och jag kan säga att det känns i hela kroppen.
Jag står och går runt till folk i 6 timmar och ska såklart vara trevlig. Alltså att vara trevlig det är inte så svårt, för jag vet att jag står där för att helt enkelt rädda liv, och plus att jag såklart får in min lön. Men alltså jag får ont i hälsenorna och axlarna haha det är helt sjukt! Men mina kollegor säger att det är vanligt de första dagarna, man vänjer sig tydligen sen, så de e bra :)


Första dagen värvade jag noll, men de första fyra dagarna så är de inge press, utan de är till för att man ska känna på hur jobbet är och sådär. Andra dagen värvade jag in två stycken, vilken kick jag fick!! Vart så jäkla glad, för det är inte lätt alltså! Sen idag så var vi på kista gallerian, det gick trögt men värvade iaf in en.. så jag nollade i varje fall inte! :) Det var mitt mål.

De andra på jobbet är super trevliga människor så de gör ju halva jobbet roligt såklart. Har fått en sån himla stor respekt för folk som arbetar som medlemsvärvare nu, för att göra det... det är verkligen styrka och en bra egenskap om man pallar att arbeta med det länge. Imorn e jag iaf ledig, så skönt. Jag kände faktiskt att neej jag orkar inte fyra dagar i rad, jag behöver fan få vila!! Så jobbar på fredag sen har jag hela helgen ledig =)
Imorn kommer också lite släkt hit från Chile och hälsar på, min farmors syster och hennes dotter som är några år äldre än mig bara! Så det ska bli as kul att ha henne här. Ah just det, fick pengar av pappa idag för och köpa lådor och tvättkorg till mig för mina kläder och smutstvätt så nu har jag äntligen fått packa upp min resväska och stabiliserat mig mera!


Saknar min familj och vänner borta i vässan! Jag har det as kul här faktiskt, jag gillar sthlm as mkt, men de e klart man saknar folket och mitt rum och min säng <3 Det var så kul på eves babyshower så de blir ju såklart en trip till vässan när min lilla guddotter Thea föds :) Längtar jätte mycket!

Nu ska jag gå och kolla på tv, börjar få ont i rumpa och rygg, Puss & Kram!


Is all good-good in da hood-hood.

Var på utbildningen på jobbet idag med två tjejer till, gick hur bra som helst. As trevligt folk också! Is all gooood =)Träffa sen Rojjan som kom in till huvudstaden för att hälsa på sina kusiner. Så vi gick runt på stan och käka as gott på Coffeehouse by George, älskar de stället! Sen fortsatte vi gå runt i city.. lite drygt och gå brevid Rojjan när hon har med sig sin rullväska överallt haha! Men jag klagar inte =)

Sen kommer man tillbaka till jakan och bemöts av Paola och de små på centrum runt åtta tiden. Dom har köpt Chips och dricka för lite fredagsmys, så de blev att dricka cola o kola på idol!


Ciau Miau.

Ett steg närmare till min dröm.

Okej, så nu kan jag börja berätta mer om allting. Idag var jag på en arbetsintervju åt Swedishfundraising i Stockholm. Arbetet innebär att man är medlemsvärvare face 2 face heter det, man får alltså gå runt på sthlm city.. och försökra värva medlemmar åt röda korset. Okej, kanske låter lite tufft.. men jag tjänar en bra fast timlön så det var det som fångade mitt intresse och såklart att man jobbar åt välgörande organisationer. Så idag på intervjun sa dom att jag gick vidare till utbildningen som är imorrn på samma ställe. På utbildningen kommer de att berätta allt om röda korset och om hela arbetet typ. Är så glad, för det passar mig perfekt, har räknat ut hur mkt jag kommer tjäna och få i lön och det räcker gott och väl till att kunna vara i Chile!!
Just nu är det bara typ 2 månader och 2 veckor kvar tills jag åker till mitt drömland. Har äntligen bokat min biljett till den 7e december!!! Är så lycklig, tror inte någon kan förstå hur jag känner förutom folk som har varit i min situation.. typ cindy! Det är liksom min livsdröm. Alla i sitt liv .. eller inte alla men de flesta! Har ett mål i livet. Min är att få åka till Chile och bo där en längre tid. Är så lycklig nu med jobbet också att det löste sig, för utan pengar kan man ju inte resa någonstans. Så som sagt .. jag är inte bara ett steg utan flera steg närmare min dröm nu!
Tro mig, tiden har aldrig gått så sakta som den gör nu.. vill bara att det ska bli december!

Har spenderat typ de två senaste dagarna på att läsa svenska tjejer som bor i Chiles bloggar! Det är as kul och se hur dom upplever allting, och hur dom trivs och sådär. För så som dom ser på saker och ting där borta , upplevde jag också. Eftersom att jag är född här i Sverige så har jag ju mitt svenska tankesätt och svenska värderingar. Det är ganska annorlunda, inte sämre eller bättre utan bara annorlunda :) Kanske kontaktar någon svensk där när jag befinner mig i Chile, känns som att det kommer kännas trygt att höra nån prata svenska eller bara träffa svenskar när man är där eftersom jag kommer bo där minst ett halvår. För Sverige kommer alltid vara mitt hemland, men Chile är mitt drömland :)


Är så taggad för jobbet och utbildningen imorrn! Nu ska jag få tjäna pengar!
Ska bara prata lite med pappa om några funderingar jag har och sen ska jag gå och sova tror jag!

Puss & Kram


Happy

Saker & ting börjar faktiskt fixa sig nu.... hoppas jag! =)

Informerar mer sen, inget säkert än!

Stockholm here i come!

Idag åker jag till huvudstaden och ska fira Chiles nationaldag idag såklart! =)
Ska bli såååå spännande pga vissa faktorer... haha shiiiit! så spännande...

ska snart börja gå och fixa till mig so i look fresh! I'll just have to bring it! :D


rubrik.

Har precis kommit hem från pluto, har precis ätit upp min kebab så god den var! :)
Var ut med Petra,Janina och Jennifer, så otroligt underbara tjejer. Tycker om dom jätte mkt!
Iaf... var på pluto och det var okej :) musiken var lite sisådär men vad ska man göra liksom.

Kommer alltid att finnas folk som inte kommer tycka om mig, som kommer ha sina åsikter om mig.. som kommer säga att jag har sagt det här eller det andra fast det inte behöver vara sant ens. Och för första gången så kan jag säga.. snacka på hur mycket ni vill! För det berör mig inte ett jävla dugg längre :)
Jag är så pass självsäker så jag tar inte åt mig om skitsnack eller annat när jag vet själv att det inte stämmer eller är sant, orkar inte bry mig om varför den tog sin tid till att bete sig så eller whatever. Jag vet själv vem och hur jag är bättre än någon någonsin kommer att göra, så u can kiss my ass!

Om en timme blire det dubbel avsnitt av Seinfeld , yeeey! Me loves it!


Peace out!

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

Japp nu vet jag vad jag ska tatuera! Amor vincit omnia et nos cedamus amori! Som är ett latinskt ordspråk som betyder " Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken ". Älskar de ordspråket och är verkligen något jag vill bära med mig resten av livet, något jag känner att jag alltid kommer kunna stå för.
Jag & Cindy ska tatuera oss när vi är i Chile, så nu måste jag bara veta vilken skrivstil jag ska ha och vilken kroppsdel jag ska ha det på. Cindy vill göra stjärnor på axeln.

Så skön vecka det har varit, i onsdags var det sista Allegro dagen, så den kvällen gick jag ut med Jennifer på pluto för att fira och bara ha kul. Det slutade upp med en riktigt rolig krogkväll. Det var såå kul och tog några bildera eftersom jag börjat använda min kamera, men har inte kunnat föra in bilderna på datorn så måste fixa det. Seni fredags gick jag ut med jennifer,oscar och nick.. träffade även petra på bill & bob för att fira nicks som fyllt 18! Skön kväll, med skönt folk :) Sen igår kom pappa hit från stockholm och vi va ute och åt och gick på stan, han köpte en jätte fin höst jacka till Filippa, så söt hon va i den!! Det var jätte skönt att dom kom och bara få vara med familjen sådär.

Så köpte jag hårfärg igår så jag ska färga håret nu, blåsvart blir det! Jag ville ju köra rött ett tag, men sen så sa Petra i fredags att jag gör mig så bra i svart hår och jag kan hålla med, det är nog färgen som passar mig allra bäst! Så det måste man ju köra på då. Så nu får vi se hur det bli!



Never can say goodbye.

Haha har redan tröttna på min header, den var inte så down to earth, det ser typ ut som en rehabs hemside-header, ska byta sen när jag får tid över!


Sitter hemma hos Macki nu, hon kom nyss hem. Idag var det jag som gick och hämta Filippa på dagis eftersom att Macki hade föreläsning med skolan i e-tuna och skulle inte hinna hem förrän fem, och det är den tiden dagiset stänger. Det vart inte så att hon sprang in i min famn som Madde brukar göra när jag hämtar henne eftersom Filippa har precis börjat och jag tror hon vart typ i chocktillstånd när hon såg mig, fast inte ledsen utan bara förvånad skulle jag vilja påstå ;)

Idag slog det mig att det är ju faktiskt typ bara 3 månader kvar till december! Vilket betyder att det är då jag åker till Chile! Tror inte folk fattar hur otroligt mycket jag längtar till det, jag vet ju själv att jag kommer att ha the time of my life där, för de är så underbar atmosfär där, älskar det! Jag ska söka in som volontärarbetare där, så jag hoppas att jag kommer med. Läste om volontärarbete i Sydamerika och tydligen så är det inte sådär jätte lätt att få arbeta inom det men jag ska iaf göra ett försök! Det är sånt jag vill hålla på med i framtiden har jag kommit på, hjälpa andra.. folk som behöver hjälp. Det ger så mycket, det går inte att beskriva :)

Imorrn är det min sista dag på Allegro, sen ska jag väl bara fortsätta söka jobb som jag håller på med. Och nästa vecka börjar jag nog på Friskis och ska köra stenhårt för när jag kommer till Chile då är det badsäsong där, haha! Måste bli fit!! =) Nån som också ska börja? Alltid roligare och vara fler som tränar, fast jag ska köra stenhårt program nu.. varje dag träning!




jag o fille



Glad moster matar lilla filippa med spaghetti :)








Min kropp gör ont..

eftersom att jag har setat här i nu snart 4 timmar i streck för att försöka fixa till min nya blogg så att designen passar mig. Förrut läste jag aldrig bloggar tyckte det var hur tråkigt som helst, men nu är det helt tvärtom. Vet inte riktigt vart intresset plötsligt dök upp ifrån, tror det kan ha kommit från min vän Rojin, hon är en riktig blogg-älskare!

Det är massor som inte är klart med den här blogg designen, till exmpel så ville jag ha en profilbild på mig, ni vet under där de står "Om" så är det en bild o hela den där grejen. Men det vill inte synas. Blir snart blind av att sitta och stirra på den här skärmen.

Min header blev några röda höstlöv med mitt namn, ville att den skulle vara lite "down to earth" eftersom att jag själv känner mig, iaf vad jag insett nu när jag jämför mig med andra så är jag pretty down to earth måste jag säga, haha! Men det är verkligen så.. man lär känna sig själv mer ibland genom att vara med folk som är olik en själv.

Tänkte gå och sova nu, hoppas det är nånting bra på tv. Har missat dubbelt avsnittet av Seinfeld eftersom att jag satt här men hoppas de går nåt annat bra som Cheers eller Spin City. Nu ska jag som sagt hit the bed!

Natti natti :)



RSS 2.0