work..

jag kor frilans nu. Har en tid kl sex hos min kompis mamma som ska gora farg och slingor.
Tycker det kan kannas sa svart att veta hur mycket jag ska projsa for jobbet eftersom de ar
folk man kanner. Men vi far se, Ciao

come away with me..

Kom hem for ca 2 timmar sen, duscha och satte pa mig mysklader.
Klockan ar 12.24 har och igar var svin kul! Gick hem till Paula
som bor har nara och dar var Bea. E sa javla glad att jag lart kanna the peeps
fran mitt omrade har. Vi stack ut helt spontant och traffa pa carolina,chocman,manuell och franco.
Kopte oss en Ron och en cola och satte oss o ba snacka och drack pa en torsdag.
Skratta huuur mycket som helst, fan vad nice det ar! Sa javla skont har for att jag kan ba ga ut
och traffa pa nan och ba fan vi hittar pa nat, allting har sa oplanerat vilket jag alskar!
Idag spelar iaf U2 har i Santiago och Paula skulle dit med nagra kompisar fran universitetet. Bea sa att hon kanske kunde fixa in oss for hennes brorsa e kompis med en polis som skulle jobba som vakt pa konserten osv osv.. Haha sa fan jag hoppas pa att han fixar in oss! Annars far vi se vad annat kul vi kan hitta pa!!!
Ah alskar att bo har..
Haha jag i mina komfortabla klader, lite latt sliten men gla!

Facebook fri

idag beslot jag mig for att ta bort min fb ett tag, ca 2-3 veckor. Ska forsoka pa 3 veckor men tror inte att det kommer vara sa svart. Har redan vart facebook fri i ca en timme och jag tycker de kanns skont. Anledning ar att nu nar jag slutat plugget och inte jobbar for tillfallet sa kanns det som att jag spenderar hela min tid framfor fb. Typ jag bor gor andra saker men jag loggar in for mycket, plus att genom facebook far man reda pa ALLT, sa mycket gossip.. speciellt har iaf, vill befria mig lite fran det ocksa.

Nyvaken

yees, var och kopte nagra tickets till min graduation for har maste man betala intrade for att ga pa sin graduation fest. Jag vet inte om det ar likadant i Sverige. Iaf pa vagen hem ser jag min kusin catalina med sin  new boyfriend som hon larde kanna genom mig och mitt ex eftersom det ar mitt ex bastaste kompis, fyfan vilket sott par jag ba smalter nar jag ser dom tillsammans. Synd bara att jag gjorde bort mig totalt nar jag traffa franco Hahaha blir sa javla nervos nar jag ser han for han paminner mig om mitt ex och allt som hant och jag vet inte varfor jag bir sa javla klumpig..osv osv men det kanns sa skumt att se nan av hans vanner efter allt som har hant mellan oss. Arligt talat sa har jag aldrig kannt sa som jag kanner for honom for nagon kille nagon gang, usch vad hemskt.. men aja..
Till slut  sa kom jag iallafall hem, at.. sov en siesta vilket behovdes! Bilden tog jag nyss for jag vaknade nu kl 7 pa kvallen och tog en diet yoghurt.. och jag glomde bort att jag skulle mota en kompis nu och kopa varrullar, men jag snacka me henne nyss sa jag maste dra nuuuu...

life goes on..

Har sa javla mycket energi!!!! Alskar de... men de e sa javla skumt for jag har all denna energi och har massor att gora idag.. ska traffa flera kompisar och gora massa kul, men jag kanner en san javla skam och radsla inom mig. Jag gjorde nanting bad.. fast anda vet jag inte om de verkligen var daligt, men jag ar radd att jag forlorade en person som verkligen betyder mycket for mig pga det jag gjort. Men aja, life goes on.. fast fan vad man hatar att hora sana rad nar man gar igenom sanna har saker!!! .. fast de e ju sant och de vet alla.

de va inte igar...

Det var verkligen ett riktigt bra tag sen jag blogga. Varje gang jag startade en blogg sa slutade jag blogga och sa bara att jag inte ar en blogg-person helt enkelt, men nu ar jag glad over att ha en blogg for jag kanner att jag behover fa skriva av mig lite(!AAAAAHHH F.I.Y SA SKRIVER JAG OCH PRATAR SVENSKA SOM EN IMPORT NU!!!!) Kanner mig lite ensam just nu, varfor har jag ingen aning om.. Jag har vart sa javla lycklig under senaste tiden, har lart kanna sa manga personer fran min neighbourhood och de e fest varje helg.. och fyfan vad dom ar harliga har, deras satt att vara ar liksom att skamta 24/7, sa jag tror jag aldrig har skrattat sa mycket i hela mitt liv. Vet inte ens vart jag ska borja..men just nu kanns allting sa upp och ner. Sa javla drygt, varje gang jag gar ut har sa veta ALLA vem jag ar, vart jag kommer ifran och vart jag bor. Forst tyckte jag det var svin kul och va the center of the attention... men nu vill jag ba ha en low profile. Hahah trodde aldrig jag skulle saga det, men det ar sant. Varje sak jag gor eller sager kanns som att de publiceras har at allt och alla. Jag vet inte hur man gor ??? Hahahahaha.. fyfan jag alskar det men samtidigt sa hatar jag det. For jag blir sa javla domd kanns det som. Jag ar en annan typ av person an vad folk ar vana vi att man ar har. Och karlek.. fyfan de har de inte vart lite av heller.. sa mycket av att nu vill jag bara vara sjalv. Fast just nu har jag sa trakigt haha. Ooooh...

RSS 2.0