gah

palla "gah" haha akta ord fran skiljebo tiden. Iaf pa mandag blir det andra bullar, forklara snart. puss

fixin,

Idag hade jag skola fran 9.00 - 13.00, och nu sitter jag pa en cyber cafè och vantar pa min frisor-tid. Har tid idag att farga och klippa topparna ar nog ett maste, hur ont det an gor! Jag har inte klippt mitt har pa kanske ett helt ar tror jag? Och topparna ser verkligen for javliga ut, jag vill ju saaa garna ha langt svallande har utan extension for jag pallar verkligen inte med loshar. Men det ar ju sjalvklart finare med ett friskt har an ett langt torrt och slitet?
Salongen som jag ska till ar iaf grymma och det ska bli skont iaf! Nar jag ar har i chile sa skammer jag bort mig sjalv massor med att ga till frisoren och farga , gora massage osv. for oss svenskar ar priserna har tokbilliga sa det galler att passa pa!


tiny

Jag pluggade hela forra veckan. I mandags hade jag prov i biologi om huden och jag fick ig. Fofan vad frustrerande. Alltsa har ar betyg skalan fran 1-7, och da ar det 1-4 ar ig 5=G 6=VG 7=MVG och jag fick precis en javla fyra. Grejen ar dn att jag vet att jag kan det men dom dar orden pa spanska screwar med mitt huvud och jag vart forvirrad. Snacka iaf med min larare idag om att jag kanske kan fa gora det muntligt lr pa eng, sa jag far svar pa fredag.

Pa mandag e de min forsta skoldag pa frisor skolan, fofan de e svart med det har javla spraket, men vafan mer kan jag gora liksom? Pa de prov som jag har som e praktiskt far jag bara 7:or.. det sager ju en hel del det ocksa liksom.
Var sa javla nere i mandags sa de va inte sant, jag gav liksom mitt allt nar jag pluggade till det dar dumma provet om epidermis..permis skiten.. Var pa vag att typ borja tjura nar jag fick tillbaka mitt provresultat. Sa har vart pa javligt daligt humor.. dom sager ju att efter varje nedgang kmr alltid en uppgang.. sa just nu vantar jag vantar pa att uppgangen ska komma...

Jeez..

Jag har fatt ga igenom sa mkt pa sa kort tid...
Det e nu jag marker hur jag borde ha gjort saker och ting.. men man lar sig!
Fofan vad saker och ting ska andras nar jag kmr tebaka hem!

RSS 2.0